Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)- KONYA´nın Beyşehir ilçesinde, jandarma ekiplerince durdurulan araçtaki mobilya kutularının içinde, ruhsatsız ve seri numarasız 45 yarı otomatik av tüfeği ele geçirildi. Araçtaki 2 kişi, gözaltına alındı. 

        BeyşehirAntalya kara yolunda denetim yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücünün uygulama noktasına gelmeden geri döndüğünü fark etti. Ekiplerin takibi sonucu Karaburun plaj yolunda durdurulan aracın sürücüsü İbrahim B. (30), kutularda mobilya eşyası olduğunu belirtti. Arama yapan ekipler, kutuların içinde kullanıma hazır ve şarjörlü 45 yarı otomatik ve seri numarasız av tüfeği, 27 şarjör ile 2 el kundağı, tüfeklere takılması için 27 tabanca kabzası ele geçirdi. İbrahim B. ile yanında bulunan arkadaşı Cengiz S. (59) gözaltına alındı. İbrahim B., ilk ifadesinde, tüfeklerin Cengiz S.'ye ait olduğunu öne sürdü. Soruşturma sürüyor.  DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Merkez Adem YILDIZ

        2021-04-30 12:17:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler