Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)KONYA'da, 5 ilde karıştığı `bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının aracı olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık´ suçundan 11 kaydı olan ve hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Umut Çelik, saklandığı evde yakalandı. 

        `Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının aracı olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık´ suçundan 11 kaydı olan ve Bursa, Ankara, İzmir, Elazığ ile Kastamonu'daki mahkemelerce toplam 30 yıl kesinleşmiş hapis ve 3 bin 500 TL para cezası verilen Umut Çelik´in Konya´da olduğu tespit edildi. Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, firari hükümlü Çelik´i Ayanbey Mahallesi Emiroğlu Sokak´taki adresine düzenlenen operasyonla yakaladı.     DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Merkez Adem YILDIZ

        2021-05-06 15:53:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler