Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da dün etkili olan aşırı yağış sonrası oluşan sel nedeniyle kapanan KonyaAnkara Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden başladı.

        Edinilen bilgiye göre, Konya'da dün etkili olan yağış sonrası Sarayönü mevkiinde meydana gelen sel nedeniyle Konya Ankara YHT hattında hasar meydana geldi. Seferlerin durmasına neden olan selin ardından KonyaAnkara YHT seferleri durduruldu. Yağışların durmasının ardından Sarayönü mevkisinde hasar gören demiryolu hattı bakım ve onarımdan geçirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından KonyaAnkara YHT hattı demiryolu ulaşımına ve YHT işletmeciliğine yeniden açıldı.

        Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nın (TCDD) resmi web sayfasından yapılan duyuruda, "Konya Sarayönü mevkiindeki sel bölgesinde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak Konya Ankara YHT hattı demiryolu ulaşımına ve YHT işletmeciliğine açılmıştır. 04.07.2021 tarihi itibari ile AnkaraKonyaAnkara ve İstanbulKonyaİstanbul arasında tüm YHT'ler normal saatlerinde işletilecektir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler