Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaspor geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen Soner Dikmen ile sözleşme imzaladı.

        Soner Dikmen’in imza törenine, kulüp adına as başkanlardan Süleyman Oğuz katıldı. 20202021 sezonunda kırmızı siyahlı kulüpte 34 maçta merkez orta saha ve ön libero mevkiinde forma giyen Soner Dikmen, Konyaspor’la 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

        İmza töreni sonrasında konuşan Soner Dikmen, “İnşallah hem Konyaspor camiasına hem de benim adıma hayırlı olur. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Aynı zamanda heyecanlıyım. Takımdaki arkadaşlarımın bazılarıyla tanışma imkânı buldum. Hoca da dahil herkes çok sıcakkanlı... Tesisler ve stadyumu görünce Konyaspor'un ne denli büyük bir camia olduğunu gelir gelmez ilk dakikadan itibaren anladım. İnşallah taraftarımızın gücüyle birlikte bu sezon daha iyi bir Konyaspor izletiriz” dedi.

        27 yaşındaki yeni transfer Soner Dikmen, takımda 14 numaralı formayı giyecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler