Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Beyşehir ilçesinde, jandarma ekipleri kurban bayramı öncesi karayollarında artan trafik yoğunluğu üzerine denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, karayolunda drone ile havadan çekimler gerçekleştirilerek denetim yaptı.

        Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timleri ve merkez ilçe jandarma karakol komutanlığı ekipleri, BeyşehirAntalya Karayolu üzerinde huzur ve güven denetimi gerçekleştirdi. Drone'ların da kullanıldığı denetimlerde ekipler havadan da görüntü kaydı yaparken, karayolu da durdurulan araçların sürücüleri hem trafik hem de asayiş yönünden denetlendi. Sürücülerin ehliyet ve evrak eksikliği olup olmadığı kontrol edilirken, GBT kontrolleri de yapıldı.

        Yaklaşık üç saat süren denetimde 1010 araç kontrol edilirken, 7 sürücüye evrak eksikliği ve farklı maddelerden toplam 4 bin 53 liralık trafik cezası uygulandı. Bir yakalamalı araç denetimler esnasında yakalanırken, 8 araç trafikten men edildi.

        Öte yandan, jandarma ekipleri, sürücülere ve araçta yolcu olarak bulunanlara "hayırlı yolculuklar" temennisinde bulunarak bayramlarını kutlarken, denetlenen araçlarda bulunan küçük çocuklara ise trafik kurallarını öğreten boyama kitabı hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler