Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Köprü ve otoyol ücretlerine zam iddiası! FSM, Yavuz Sultan Selim, Osman Gazi ve 18 Mart Köprü ücretleri 2023 - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Köprü ve otoyol ücretlerine yılbaşı itibariyle zam geldiği iddiası sosyal medyada iki gündür en çok tatışılanlar arasında yer aldı. Sosyal medyada çıkan iddialar sonrası SM, Yavuz Sultan Selim, Osman Gazi ve 18 Mart Köprü ücretleri Karayolları Genel Müdrülüğü'nden resmi açıklma geldi. İşte yapılan açıklama ve güncel 2023 köprü ve otoyol geçiş ücretleri...

        2

        ZAM İDDİALARINA YALANLAMA!

        Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), "Karayolları Genel Müdürlüğü olarak işlettiğimiz ve Yap-İşlet-Devret olarak işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında herhangi bir zam yapılmamıştır." bilgisini verdi.

        3

        KGM, köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

        4

        Açıklamada, "Karayolları Genel Müdürlüğü olarak işlettiğimiz ve Yap-İşlet-Devret olarak işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında herhangi bir zam yapılmamıştır. Bu yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

        5

        GÜNCEL KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRERTLERİ

        6