Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Venüs'ün Yengeç burcuna geçişinin burçlara etkisi
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde haftayı 3 Ağustos’ta, Kova burcunda meydana gelen Dolunay ile karşılıyoruz. Sert etkiler barındıran Dolunay’da ciddi tartışmalara, anlaşmazlıklar sıkıntılara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca önemli kararlar verirken, anlaşma veya sözleşme imzalarken profesyonel kişilerden tavsiye almanızda, iyice düşünmenizde fayda var. Bunun yanında 5 Ağustos’ta Merkür Aslan burcuna, 7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna geçti. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 3-9 Ağustos haftalık burç yorumları için detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        3 Ağustos haftasında kariyer ve maddi konular gündeminizde olacak sevgili Koç burçları… Ancak 3 Ağustos’ta Kova burcunda meydana gelen Dolunay’ın ardından tatsızlıklara, beklenmedik olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu aralar dobralık adı altında sert eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Yapmanız gereken en iyi şey kötü sözleri göz ardı etmeniz olacaktır. 7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçişiyle ev, araba veya değerli bir eşya satın almak isteyenler için şanslı bir zaman dilimi olacaktır. Yatırımlarınızı iyi değerlendirmeye bakın.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ufak tefek sıkıntılar yaşasanız da iyimser bir ruh halinde olduğunuz güzel bir haftaya adım atıyorsunuz sevgili Boğa burçları… Sıkıntılarınızın baş nedeni ise iş ve kariyer konuları! 3 Ağustos’ta Kova burcunda meydana gelen Dolunay, var olan kariyer sorunlarınızı artırabilir. Yöneticinizle aranızda birtakım sorunlar çıkabilir. Siz de uzun zamandır susmanın verdiği etkiyle olayları abartabilirsiniz. Bu nedenle sabırlı olun ve sorunu kökünden halletmeye bakın. 5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcuna geçişiyle fedakar olabilir, Venüs’ün Yengeç burcuna geçişiyle daha cana yakın ve romantik olabilirsiniz

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ödemeler, gelir ve gider durumlarının ön planda olacağı bir haftadasınız sevgili İkizler burçları… Haftayı ise 3 Ağustos’taki Dolunay ile beraber karşılıyorsunuz. Sert etkilerin olduğu Dolunay’da işlerinizde pürüzler meydana gelebilir. Beklenmedik aksilikler, özellikle seyahat konusunda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Ancak maddi konularda büyük bir şans söz konusu… Venüs’ün Yengeç burcuna geçişiyle eylül ayına kadar gelirlerde artış yaşanabilir.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda parlayacağınız, mutlu olacağınız ve şanslı etkilerle güleceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları. Ancak 3 Ağustos’taki Dolunay’da dikkat etmeniz gereken konular var. Sert etkiler barındıran Dolunay’da harcamalarla ilgili sıkıntıya düşebilir ve giderlerinizi dengelemeye çalışırken zorlanabilirsiniz. Ancak bir yandan da gelirleriniz de artacak. Venüs’ün burcunuza geçişiyle umulmadık güzel gelişmeler, aşk hayatınızda şanslı etkiler yaşanabilir. Güzelliğin simgesi olan Venüs, ayrıca dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyenleri de destekliyor olacak.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz hafta dinlenip kendinize vakit ayırdınız… Yeni haftada ise çalışma hayatınıza ağırlık vereceksiniz sevgili Aslan burçları… Ancak iş hayatınızdaki stres ve haksızlıklardan yorulmanız olası… 3 Ağustos’ta Kova burcunda meydana gelen Dolunay aşk ve ilişkileri etkiliyor. Sert etkiler barındıran Dolunay’da agresif olabilir, iş sıkıntılarını sevdiğinizden çıkarabilirsiniz. Ani tepkilerle ilişkinizi zedelememeye özen göstermelisiniz. Haftanın geri kalanında ise hobilerinize yönelebilirsiniz. Yalnızlar ise geçmişten biriyle tekrar iletişime geçebilir.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşkta şanslı olduğunuz oldukça keyifli bir haftaya giriyorsunuz sevgili Başak burçları… Uzun süredir aşktan yana şansı gülmeyen Başakların şanssızlığı kırıldı. Seyahat ve tatilli bir süreçten sonra ise çalışma hayatınız hız kazanıyor. 3 Ağustos’ta Kova burcunda meydana gelen Dolunay’da stres altında çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Riskli işlere girişebilirsiniz. İstemediğiniz sözler ağzınızdan çıkabilir. O nedenle daha kontrollü olmalısınız. 7 Ağustos’ta Venüs'ün Yengeç burcuna geçişiyle aşk hayatınız daha da güzelleşiyor. Ayrıca elinize attığınız işleri başarıyla tamamlayıp dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İşlerinizden kafanızı kaldırıp sevdiklerinize vakit ayıracağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi burçları… İş ve özel hayat dengesini iyi bir şekilde sağlayacağınız zaman dilimindesiniz. Kariyerde yeni teklifler, fırsatlar, maaşta artışlar meydana gelebilir. Ancak aşk hayatınıza dikkat etmenizde fayda var. Çünkü 3 Ağustos’ta meydana gelen Dolunay oldukça sert etkiler barındırıyor. Dolunay zamanı partnerinizden ya da hoşlandığınız kişiden beklenmedik tepkiler alabilir ve hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz. Anlamsız atışmalar ve küslükleri çok fazla kafanıza takmamaya çalışın. Sağlığınız ise gayet güzel.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Çocuklarla ilişkiler, eğitim ve kardeşler arası ilişkilerin ön planda olduğu bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Ya kendinizin ya da çocuğunuzun eğitimiyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ancak Bu hafta aynı zamanda bir Dolunay var. Sert etkiler barındıran Dolunay’da aile içinde sesler yükselebilir, anlaşmazlıklar çıkabilir. Ev içindeki tehlikelere karşı dikkatli olmalısınız. 7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçişiyle gönül ilişkilerinde şans sizden yana olacak…

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelirlerinizi artıracağınız, maddi konularda destekleneceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yay burçları… Yeni haftada karşınıza çıkacak yatırım fırsatlarını değerlendirerek güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Fakat bir yandan da 3 Ağustos’ta bir Dolunay meydana geldi. Dolunay zamanı kontrol edemediğiniz birtakım olaylarla yüzleşebilirsiniz. İletişimle alakalı pürüzler ve tartışmalarla canınızı sıkabilirsiniz. Dolunay’ın etkilerinden önceden haberdar olursanız haftayı güzel bir şekilde kapatabilirsiniz. Ayrıca eğitim ve akademik konularda şans sizinle beraber olacak.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni hafta oldukça güzel etkiler barındırıyor sevgili Oğlak burçları… Bir süredir yorgun olan Oğlaklar seyahatlerle kendilerine vakit ayırıp dinlenebilecek. Ayrıca kazandığınız enerjiyle beraber kariyere dört elle sarılacaksınız. Ancak 3 Ağustos’taki Dolunay ile beraber maddi konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin bir yatırım yapacaksanız iki kez düşünmelisiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ve internet harcamalarında dikkatli olmalısınız. Venüs’ün Yengeç burcuna geçişiyle aşk hayatında güzel kapılar aralanıyor.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla gülüp eğleneceğiniz fakat kariyerde yoğunlukların olduğu bir haftadasınız sevgili Kova burçları… İş hayatınızda yaşadığınız stres biraz yorgun düşmenize sebep olabilir. Bir yandan da 3 Ağustos’ta Kova burcunda bir Dolunay meydana geldi. Dolunay’da aile içinde sesler yükselebilir. Ayrıca elinizdeki paraya da dikkat etmenizde fayda var. Eğer işinizden memnun değilseniz yeni tekliflerle hem maddi hem de manevi olarak rahatlama yaşayacaksınız. Aşk ve ilişkilerde ise kıskançlıklar ve fazla sorulan sorular canınızı sıkabilir.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla, yakınlarınızla vakit geçireceğiniz şanslı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Balık burçları… Aşk ve ilişkilerde de 7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcuna geçişiyle şansınız açılacak. Yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilir ve gelecek planları yapabilirsiniz. Kariyerde ise yurt dışı ile ilgili olan işleriniz çabuk ilerleyebilir. Ancak 3 Ağustos’ta meydana gelen Dolunay ile beraber sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin, sporda ani hareketlerden kaçınmalı, incinmelere, burkulmalara karşı dikkatli olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ