Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kubilay Aka ve eski sevgilisi Beyza Güneş'in ifşa fotoğrafları davasında karar - Magazin Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kubilay Aka, uyurken çekilmiş fotoğraflarını ifşa ettiği iddiasıyla eski sevgilisi Beyza Güneş'ten şikayetçi olmuştu. Güneş ise Aka hakkında tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla karşı şikayette bulunmuştu. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Beyza Güneş hakkında 8 yıla kadar, Güneş'i tehdit edip hakaret mesajı attığı iddia edilen Kubilay Aka hakkında ise 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

        "ARAMIZDA ANLAŞTIK"

        İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmaya 27yaşındaki oyuncu, avukatıyla birlikte katıldı. Beyza Güneş ise duruşmaya katılmadı. Kubilay Aka savunmasında, "Bu olay sonrasında Beyza ile aramızda anlaştık ve uzlaştık. Şikayetçi değilim." dedi.

        REKLAM

        Duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanıkların birbirlerinden şikayetçi olmaları nedeniyle dava açıldığını ve isnat edilen suçların uzlaşma kapsamında kaldığını belirtti. Mütalaada, tarafların uzlaşması nedeniyle davanın düşürülmesi yönünde karar verilmesi talep edildi.

        Sanık Kubilay Aka, mütalaaya katıldığını belirtti. Aka'nın avukatı ise, "Mütalaaya katılıyoruz, davanın düşürülmesini istiyoruz." dedi. Mahkeme, Kubilay Aka ve Beyza Güneş'in karşılıklı anlaşarak uzlaşması nedeniyle davanın düşürülmesine karar verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ