Amerikan hip-hop müzik piyasasının sevilen prodüktörü, deep house projesiyle İstanbul'da
Snoop Dogg & Ice Cube ve Mac Shawn100'ın yönetici prodüktörü Can Katipzade, Aiden Jaan adını verdiği deep house projesiyle 14 Mart'ta İstanbul Innpark kabininde!
Son olarak Mac Shawn100'ın The Position (feat. Snoop Dogg & Ice Cube) albümünde executive prducer (yönetici prodüktör) görevini üstlenen; Kanye West, Jay Z, Ludacris, TI Game, Beyonce gibi isimlerin yapımcısı yapımcısı Tony Rey'in ekibinde prodüktör ve aranjör, Steph Carse'ın 5 Crystel Reed ödüllü Reach Out albümünde aranjor ve session gitarist olarak görev alan, ayrıca Miami'de Space, Nicki Beach, Tantra, Pawn Shop, Mansion, Prive, Liv, Delano; New York'ta Rabbit Hole, Aspen, Babylon, Pier 91, Standard Hotel, Tao; Washington DC'de LIMA, Cities ve Gold Room gibi dünyanın en ünlü club'larında ve Seattle Hemp Fest 2013'te ana sahnede "Katipzade" adıyla çalan elektronik müzik sanatçısı, DJ ve prodüktör Can Katipzade, uzun süreli Amerika yolculuğuna ara vererek doğduğu topraklara, İstanbul'a geri dönüyor ve yeni deep house projesi Aiden Jaan adıyla ilk olarak 14 Mart Cumartesi günü İstanbul, Innpark kabininde yer alıyor.
Rush Group sponsorluğunda Cave of Rave / Space Glow etkinliği kapsamında, "special guest" (özel konuk) olarak sahne alacak olan Aiden Jaan, özel parçaları ve özgün tarzı ile saat 23.00-1.00 arası elektronik müzik ve deep house severlere kulak ziyafeti çekecek.
Aiden Jaan'ı ayrıca 24 Nisan Cuma günü Get Closer parti serisi kapsamında İstanbul / Kloster'a gelen ünlü elektronik müzik ikilisi Digitalism önünde ve 30 Mayıs Cumartesi günü yine Get Closer parti serisi kapsamında İstanbul / Kloster'da çalacak Jan Blomqvist önünde izleyebilirsiniz.