Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Tigana: Elimde küçük bir ekip var - Futbol Haberleri

        UEFA Kupası'nda Perşembe günü önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş tam anlamıyla hastaneye döndü. Ankaragücü karşısında dört fire birden veren siyah beyazlı takımda sakatların son durumları şöyle:

        Delgado: Sağ dizinde esneme var. Tedavisine hemen başlandı. Fakat perşembe gününe yetişme şansı çok düşük.

        Koray Avcı: Sağ omuz kapsülünde ciddi zedelenme var. 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

        İbrahim Toraman: Ankaragücü maçının 90. dakikasında girdiği pozisyonda 2 haftadır sakat olan sağ dizi yeniden esnedi. Durumu şüpheli.. CSKA Soyfa maçına yeştiştirilmeye çalışılacak. Son durumu bugün netlik kazanacak.

        Baki Mercimek: Aldığı darbeyle burnu çatladı. Tedavisine hemen başlandı. CSKA Sofya maçında özel bir maskeyle oynayacak.

        GÖKHAN ZAN: Milli Takım'ın Malta ile oynadığı maçtan beri sakat. CSKA Sofya maçı düşünülerek Ankaragücü karşısında riske edilmedi. Perşembe günü forma giymesi bekleniyor.

        MUSTAFA DOĞAN: Bir ayı aşkın süredir sakat. Takımla çalışmalara başladı ancak maç eksiği var. CSKA maçı için Hazır ol denilecek.

        ALİ GÜNEŞ: Dizindeki ağrıları devam ediyor. CSKA Sofya maçında oynamayacak.

        TEK İYİ HABER BOBO'DAN Bu arada sakatlığı nedeniyle A.Gücü maçı kadrosuna alınmayan Bobo'nun ise büyük ölçüde iyileştiği açıklandı. TIGANA DERTLİ

        Kadro geniş olmalı Tigana bu ortamda genç oyunculara da büyük iş düştüğünü belirterek, Düşünürseniz Beşiktaş gibi bir takım Türkiye Süper Ligi, UEFA Kupası ve Türkiye Kupası gibi zorlu 3 kulvarda mücadele ediyor. Bu nedenle sürekli, geniş bir kadroya ihtiyacı bulunduğu açıklamalarını yaptığını vurguladı şeklinde konuştu.

        Beşiktaş günlüğü

        Yolculuk yarın BEŞİKTAŞ, CSKA Soyfa maçı için yarın Bulgaristan'a gidecek. Sabah saat 10.30'da Sofya'ya uçacak olan siyah beyazlı takım, maç gecesi Türkiye'ye dönecek. Beşiktaş yarın akşam Sofya'daki tek idmanını yapacak. Teknik direktör Jean Tigana'nın Sofya'ya sakatlıklar nedeniyle 19 kişilik bir kadro götürmeyi düşündüğü öğrenildi.

        İlk prim UEFA'da İLK 6 haftada uygulanan 5 maçlık paket ve G.Saray maçına özel prim sisteminde hedefine ulaşamayan siyah beyazlı oyuncular, yine prime hasret kaldı. Beşiktaş, Ankaragücü'nü geçmesine rağmen ilk 3'te olmadıkları için prim alamadı. Ligde dördüncü durumda olan Beşiktaşlı futbolcular, UEFA'da tur atlarlarsa 10'ar bin dolar kazanacaklar.

        Ali özgürlük istiyor ALİ Tandoğan, özgür oynaması halinde Beşiktaş'a çok daha faydalı olacağını iddia etti. Artık eskisi gibi hücuma dönük görev yapmadığını belirten Ali, Hocamın şans verdiği ölçüde savunma ağırlıklı oynuyorum. Beni eleştirenler bunu gözönüne alsın. Ben de ortalarımla takımıma 3 puan kazandırmak isterim ama bu destekle, güvenmekle olur dedi.

        SABAH

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ