Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ve futbolculardan İbrahim Toraman, CSKA Sofya maçının oynanacağı Armiya Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi.
Teknik Direktör Jean Tigana, CSKA Sofya karşısında atak bir futbol oynayacaklarını söyleyerek, İlk karşılaşma için hedefimize ulaştık ve 2-0 kazandık. Yarınki hedefimiz ise tamamen farklı. Bu kez en az 1 gol atmak için sahaya çıkacağız ve bu bilinçle hareket edip defansa kapanmadan oynamaya çalışacağız. Eksiklerimiz nedeniyle buraya tam kadro olarak gelemedik. Bu bir dezavantaj olarak görünmesine karşın ben, yarın sahaya çıkacak olan futbolcularıma çok güveniyorum. Bazen böyle durumlar avantaja da dönebilir ve karşılaşma kenardan gelen oyuncular için çıkış maçı haline gelebilir. Defans bölgesi dışında bir sorunumuz yok. İyi bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. Ben bu maçta Ricardinho'dan iyi bir oyun bekliyorum diye konuştu.


Siyah-beyazlı futbolcu İbrahim Toraman ise, İlk maçta elde ettiğimiz 2-0'lık galibiyet büyük avantaj ama bu tip mücadelelerde hiçbir şeyin garantisi olmaz. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Biz sahaya çıkıp iyi mücadele ederek kazanmak için oynayacağız. Biraz ağrılarım var ancak maç saatinde daha iyi olacağımı düşünüyorum diye konuştu.


Bu arada Siyah-beyazlı ekip, maçın oynanacağı Armiya Stadı'nda son çalışmasını yaparak karşılaşma saatini beklemeye başladı.

BAKMADAN GEÇME