Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fener'den gidecek 4 yıldız kim? - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'de yerlilerin sıkıntısı had safhaya ulaştı. Ocak'ta gitmeyi planlayan yıldızlar kimler?

        Fenerbahçe yaprak dökümü sinyalleri veriyor... Zico’nun adaletsizliğinden yakınan Serkan Balcı, Mehmet Yozgatlı, Deniz Barış ve Semih şimdiden Ocak ayında gitmenin planlarını yapıyor. Çok sıkıntılı olan 4 futbolcu da hak etmedikleri bir muamele gördüklerine inanıyor.

        İlk olarak M.Yozgatlı, Zico’nun kapısındaydı. Randers ve Bursa maçlarında da kadroya alınmayan Mehmet önceki gün idman öncesinde Zico’nun odasına giderek “Eğer beni oynatmayı hiç düşünmüyorsanız devre arasında gitmek istiyorum” dedi. Mehmet’in kesin kararını verdiği ve devre arasında başkan ile yönetimden de izin isteyip önce G.Saray, sonra da bir Alman takımı ile görüşeceği öğrenildi.

        ‘BAŞKANZEDE’ SERKAN

        Aynı sıkıntıyı yaşayan bir başka isimse Serkan Balcı. O da ‘Başkanzede’. Aziz Yıldırım’ın D.Kiev karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından G.Birliği maçı öncesi ağır dille eleştirdiği Serkan da devre arasından itibaren F.Bahçe’de kalmak istemiyor. Onun için de Bursa maçında kadroya girememek bardağı taşıran son damla oldu. Balcı’nın G.Saray ile ligin flaş ekibi V.Manisa’daki eski hocasıyla görüştüğü ve devre arasında izin alıp sözleşmesinin bitimine 6 ay kala F.Bahçe’den ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi.

        Bu gruptaki en gözde isim olan Semih Şentürk de çok sıkıntılı. Avrupa’nın peşinde olduğu Semih, Zico geldikten sonra umutlandı ancak umutları kısa sürdü. Kezman ve Deivid’in transferleri sonrasında değil 11’de oynamak, 18’e bile giremeyince menajerlerin sezon başında da istedikleri Dortmund teklifini ciddi ciddi düşünmeye başladı. Nuri Şahin’in de aracılık ettiği bu transfer F.Bahçe’nin onayıyla gerçekleşirse Şentürk de Avrupa’ya giden bir başka futbolcumuz olacak.

        LUGANO-EDU TEPKİSİ

        Eşi öldükten sonra psikolojik sıkıntılar yaşayan ve Türkiye’de kalmak istemeyen Deniz Barış da Hertha Berlin ve Köln’le görüşüyor. O da hocayla gidip görüştü, devre arasında Almanya’ya transfer olmak istediğini iletti. Zico’nun adaletsiz davrandığına inanan bu 4 futbolcu, en çok eleştirilen isimler olmalarına rağmen Lugano, Edu ikilisine yer verilmesine tepki gösteriyor

        Vatan / Ferudun Niğdelioğlu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ