Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Panter Emel, Bakan Koç'u kızdırdı

        Kabinenin en tartışmalı, sürekli uyurken fotoğrafları yayınlanan bakanı Atilla Koç, agresif tavırlarıyla bilinen, hayvan hakları savunucusu Panter Emel ile tartıştı.

        Tartışma İstanbul’da tarihi Yedikule Zindanları’nda oldu. İstanbul 1. İdare Mahkemesi, Yedikule Zindanları’nın STI (Seven Towers of Istanbul) isimli şirkete kiralanmasının iptali istemiyle açtığı davada Şehristanbul Derneği lehine karar verince Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, dün zindanlarda incelemelerde bulundu. Mahkemenin verdiği kararın uygulanacağını belirten Bakan Koç, Bundan sonra burayı hak ettiği tarihi değere göre korumak ve değerlendirmek durumundayız dedi. Bakan Koç’un, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada Panter Emel diye tanınan Emel Yıldız araya girdi.

        Panter Emel, Koç’a, daha önce bu olayı engelleme imkanlarının olup olmadığını sordu. Koç da tam kira sözleşmesinin kendi bakanlığı döneminde yapılmadığını anlatırken Panter Emel tekrar lafa karıştı ve Burdan da anlıyoruz ki tarihi eserler politikacıların, siyasetçilerin eline teslim edilemeyecek kadar değerlidir dedi. Bunun üzerine sinirlenen Bakan Koç, Panter Emel’in sözünü keserek Bu cümlenizden sonra bu konuda sizinle konuşmam. Politikacılar, kimsenin şamar oğlanı değildir dedi. Atilla Koç ile Panter Emel sözlü düellosu, kameralar önünde bir süre daha devam etti.

        Hürriyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ