Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Yaralanan çocuğun annesi, babası ve 8 aylık hamile yengesi şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Gaziler Caddesi Yenişehir İş Merkezi önünde seyreden plakası alınamayan taksideki kişilerle, yoldan el arabasıyla geçen çöp toplayıcı arasında “yol verme meselesi” yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada takside müşteri olarak bulunan kişi, tabancayla çöp toplayıcıya ateş etti.

Çöp toplayıcının yara almadığı olayda, seken kurşunlardan biri ailesiyle birlikte otobüs durağında bekleyen 4 yaşındaki M.M'nin sağ koluna isabet etti. Babası Ali M, M.M'yi kucağına alarak yakındaki Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Yoğun Bakım Servisinde ameliyata alınan çocuğa isabet eden kurşunun koluna girip çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından plakası alınamayan taksi ile kimliği henüz tespit edilemeyen çöp toplayıcı kaçtı.

Ali M, şunları söyledi:

“Hastanede tedavi gören 8 aylık hamile olan gelinimiz Serpil taburcu olmuştu. Onu eve götürmek için otobüs durağında bekliyorduk. Çöp toplayıcı kişi ile taksidekiler arasında bir anda kavga çıktı. Taksiden inen bir kişi tabancayla ateş etti. Yanımdaki oğlumun kanlar içinde yere yığıldığını gördüm. Kolundan yaralanan oğlumu kucağıma alarak hastaneye getirdim. Oğlumu ve bizi Allah korudu.”

BAKMADAN GEÇME