Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

TMSF'den yapılan açıklamada, hakkında 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun kapsamında takip yapılan Kablonet İletişim Sistemleri San. ve Tic. A.Ş'nin (Kablonet) Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Yalova ve bazı ilçelerde bulunan işyerlerindeki malların (kablolu TV yayın makineleri dahil) haczedilerek şirket çalışanlarına yediemin olarak teslim edildiği hatırlatıldı.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'nin hacizli malların kendisine ait olduğu iddiasıyla davalar açtığı, bu doğrultuda mahkemelerden hacizlerin ertelenmesini ve satış işlemlerin durdurulması için tedbir talebinde bulunduğu vurgulanan TMSF açıklamasında tedbir talebinin bazı dosyalarda kabul edildiği bazı dosyalarda ise reddedildiği açıklandı.

Açıklamada, Mahkemece, haczin ertelenmesi hususunda tedbir kararı verilmeyen Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Çorlu, Yalova ve Gebze’de bulunan hacizli malların bir kısmı bugün teknik elemanlar aracılığıyla sökülerek muhafaza altına alınmıştır denildi.