Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Başkandan Tigana'ya: Goller nerede hocam? - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Başkanı, Fransız teknik adama, İstatistikleri çakırtalım, sezon başından bu yana kaç gol pozisyonumuz var bakalım. Sorun ve sıkıntın varsa çözelim. Artık dayanma gücümüz kalmadı dedi.

        BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören’in önceki gece Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetten çok Şeref Tribünü’nde edilen küfürlere canı sıkılmıştı. Maç bitiminde 2. Başkan Murat Aksu, Kenan Öner, Süleyman Eren ve kongre üyelerinden Şeref Yalçın ile sinirli ve üzgün Mecidiyeköy’den ayrıldı. Teknik Direktör Jean Tigana’nın bir dediği iki edilmemiş, takımdan gönderilmesini istediği oyuncular ile acımasızca yollar ayrılmıştı. Hele 100. Yıl şampiyonluğu yaşatan Sergen Yalçın ile bağlar koparılırken başkanın içi cız etmişti.

        Demirören sabaha kadar bekledi ve erken saatlerde Nevzat Demir Tesisleri’nde Tigana ile buluştu. Öfkeliydi Demirören, Hocam kariyerin ve teknik bilgine saygımız var. İstediğin her oyuncuyu kadromuza kattık. Fakat sezon başladığından beri istikrar yakalayamadık. Avrupa’nın en iyi kadrosuna sahibiz. İstatistikleri çıkartalım, sezon başından bu yana kaç gol pozisyonumuz var bakalım. Gol nerede hoca? Bu skorlar bizleri ve taraftarlarımızı rahatsız ediyor. Sorun ve sıkıntın varsa çözelim. Artık dayanma gücümüz kalmadı. Sezon başında 3 maç kaybetmek büyük risk dedi.

        Çakır ataklarımızı durdurdu

        Tigana ise derby mağlubiyetinin tek suçlunun hakem Cüneyt Çakır olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: Fizik olarak güçsüz olduğumuzu kabul ediyorum. 3 gün ara ile maç yapmak bizi yordu. Forvette Bobo biraz hareketli olsa gol atabilirdi. Delgado ve Ricardinho birlikte oynayamaz. Birlikte oynadıklarında rakip forvetlerin gol gücü artıyor. Takımın performansı iyiydi, ama maçın hakemi oyunun kaderini değiştirecek kararlar verdi. Her kontratağımız Cüneyt Çakır tarafından durduruldu. Song atılması gerekirken ödüllendirildi. Çakır, kuralları düzgün uygulasaydı derbiyi kazanabilirdik. Kimse merak etmesin A.Gücü maçında patlama yapacağız ve kötü sonuçları unutturacağız. Oyuncularımla tek tek konuşacağım. Sizler kadar ben de rahatsız oldum. Ama sabretmek lazım. Çünkü yeni oluşan bir ekibiz.

        HÜRRİYET

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ