Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İşte yeni Ducato - Teknoloji Haberleri

        Dünya tanıtımı geçen haziran ayında Torino’da yapılan Fiat Style Center tarafından tasarlananDucato’da sürücünün kullanımını kolaylaştıracak iyileştirmeler yapılmış. Ergonomik, akustik ve sarsıntı konforu açısından tüm faktörlere dikkat edildiği belirtilen yeni Ducato’nun yolcu bölmesinin; yolda en uygun fiziksel ve zihinsel koşullar için tasarlandığı ifade ediliyor. Araç içi konfor da kendiliğinden ayarlı süspansiyon sistemleriyle daha iyi seviyeye getirilmiş. Fiat Auto ve Microsoft ortak girişimiyle geliştirilmiş sistemle güvenli bir şekilde aracı kullanmaya devam ederken telefon görüşmesi yapabiliyor ve müzik dinlenebiliyor. Yeni Ducato’ya ayrıca, arka kısmın görüntülenmesi için bir TV kamera, dar alanlarda hareket etmenizi sağlayan park sensörleri takılabiliyor.

        Ducato; farklı ihtiyaçlara yönelik 3 farklı dingil mesafesi ve 4 farklı toplam uzunlukta karoser seçeneklerine sahip. Yükleme kapasitesi 2 tona ulaşan Ducato’nun yükleme alanı karoser tipine göre 8-17 metreküp arasında değiyor.

        2.2 Multijet 16V 100 HP, 2.3 Multijet 120 HP ve 3.0 Multijet Power 157 HP olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunan Ducato’da dört tekerlekte disk fren, ABS ve EBD, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, elektrikli ön camlar, elektrik kumandalı ve rezistanslı dış dikiz aynaları, yol bilgisayarı, direksiyondan kumandalı radyo- CD-MP3 çalar, derinliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon, yükseklik, bel ayarlı ve kolçaklı sürücü koltuğu standart olarak sunuluyor.

        Opsiyonel donanımlar arasındaysa elektronik stabilite programı (ESP), çekiş kontrol sistemi (ASR), fren destek sistemi (HBA), yokuşlarda otomobilin geriye kaymasını önleyen “hillholder” ve yük dağılımı kontrol sistemi (LAC) yer alıyor.

        MİLLİYET / arabam.com

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ