Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Demirören: Hak eden kazansın - Futbol Haberleri

        BJK Fulya Süleyman Seba Projesi kapsamında, Beşiktaş Kulübü ile Real Hipermarketler A.Ş arasındaki anlaşmanın imza töreni yapıldı.

        BJK Plaza'da gerçekleştirilen törende, 15 artı 10 yıllık sözleşmeyi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Real Hipermarketleri Genel Müdürü Ulf Groth imzaladı. Törene Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de katıldı.

        Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, imza töreninde yaptığı konuşmada, Fulya Projesi'nin inşaatının geçen yıl başladığını hatırlatarak, ''Bu projenin bitimiyle birlikte Beşiktaş sabit geliri olan tek kulüp olacak. Bunun ilk adımı olarak 15 artı 10 sene opsiyonlu olarak dünyaca ünlü Real Hipermarketler grubuyla mukavele imzalıyoruz. Senelik 3 milyon dolar civarında kira gelirimiz olacak. Hem Beşiktaş'a hem de Real'e hayırlı olsun. Beşiktaş'ın önü açık. Bu Beşiktaş için tarihi bir imzadır'' diye konuştu.

        Ulf Groth da Real Grubu olarak burada olmaktan gurur duyduklarını belirterek, ''Beşiktaş Kulübü'yle çok iyi bir hava yakaladık. Uzun vadeli bir kira sözleşmesi imzaladık. Beşiktaş ile çok iyi bir işbirliği içine girdik, kendilerine teşekkür ederiz'' şeklinde konuştu. ''HAK EDEN KAZANSIN'' Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, imza töreni sonrası basın mensuplarının yarınki Fenerbahçe derbisi ile ilgili sorularını yanıtlamaktan kaçındı.

        ''Maçtan sonra konuşuruz'' diyen Demirören, derbi ile ilgili sadece ''Hak eden kazansın'' yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ