Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Derbide ofsayt tartışması - Futbol Haberleri

        İlk derbisine çıkan Vedat Yüksel'in maçın 10. dakikasında Deivid'in kafa golünü ofsayt diye iptal etmesi farklı yorumlara neden oldu.

        Alex’in kullandığı kornere iyi yükselen Ümit topu arka direğe aşırdı. Orada bekleyen Deivid nefis bir kafayla ağları havalandırdı. Korner direği dibinde bulunan yardımcı hakem Alper Ulusoy, golü iptal etti.

        Fenerbahçeliler hakimin bu kararına adeta isyan etti. Maçın en çok tartışılan bu pozisyonunda sarı-lacivertliler yanlış yerde duran ve ofsayt bayrağı kaldıran yardımcı hakem Alper Ulusoy'a faturayı kesti.

        Eski hakemlerden 3 gol, 1 ofsayt!

        Pozisyonu Erman Toroğlu "ofsayt" diye yorumlayıp, yardımcı hakemin yanlış yerde durmasına rağmen doğru bir karar verdiğini ifade etti.

        Ahmet Çakar golün iptalinin yanlış olduğunu, pozisyonun ofsaytla alakası olmadığını söyledi. 'Ümit'in vurduğu anda Deivid rakip oyuncuyla aynı hizada. Fener'in golü belki de galibiyeti gitti' dedi.

        Cem Papila ise yaptığı yorumda yardımcı hakemin yanlış yerde durduğunu söyleyerek, "Doğru kararı vermesi mümkün değil, hislerine güvenerek karar vermiştir" diye konuştu. Papila, "Çözülmesi zor bir pozisyondu, ama benim kanaatim pozisyonun gol olduğu yönünde" dedi.

        Metin Tokat 9. dakikada Deivid'in attığı golün ofsayt gerekçesiyle Alper Ulusoy tarafından iptali yanlış olmakla birlikte çok zor bir pozisyondu' dedi ve ekledi: " Maçın berabere bitmesi şansıydı. Kendisini de tartışılmaktan kurtardı. Ancak henüz bu tip maçları yönetebilecek seviyede değil"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ