Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Milliyetçilik Pir Sultan’dır'

        MHP 8. Olağan Kongresi’ndekonuşan Devlet BahçeliMilliyetçilik Pir Sultan’dır Hacı Bektaş’tır dedi.

        Devletin başına devlet gelecek” sloganları eşliğinde ve konfetiler arasında kürsüye çıktan Bahçeli şöyle konuştu:Hiçbir güç milliyetçileri, ülkücü gençleri, bir sokak çatışmasının tarafı haline getiremeyecektir. Ülkücüler Ankara’da iktidarda olacak, mücadelesini sokaklarda değil, iktidarında yapacaktır.

        AKP yöneticileri son günlerde can kurtaran gibi milliyetçilik söylemlerine sarılmaktadır. AKP günah çıkarmak için milliyetçilik takiyyesine soyunmaktadır. Demokratik Cumhuriyet edebiyatı yapanlar, İmralı canisiyle ağız birliğinde olanlar, milli değerlere sahip çıkmayanların Türk milliyetçisi olmaları, bu sıfatı ağızlarına almaları mümkün değildir.

        Milliyetçilik onların zannettiği gibi sadece demir dövmek, poşu bağlamak değildir. Milliyetçilik, sabır, inanç, çelikten yürektir. Milliyetçilik, Selçuk Bey, Yavuz, Atatürk, Ziya Gökalp, Atsız, Türkeş, Nene Hatun, Sütçü İmam, Köroğlu, Pir Sultan, Baki, Yunus, Hacı Bekatş, Osman Bey, Yıldırım, Fatih’tir. Milliyetçilik, semah, halay, horon, bar, zeybek, seğmen, yiğit, dadaştır.

        Türk milletinin yegane ümidi olan MHP, iktidar yürüyüşünde son dönemece girmiştir. MHP, toplumsal siyasetin merkezidir. İktidar yürüyüşünde kazaya sebebiyet vermemek için önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağ bakın, alayını kucaklayın, iktidara doğru gidin. Washington’a gitmeden de Ankara’da iktidar olunabilir.

        İktidarımızda meydanlarda bölücüler, ovalarda sivil maskeli terör maşaları cirit atmayak, AB komiserleri tepeden bakamayacaktır. ETerör örgütü elebaşısının İmralı’daki ’misafirliğine’son verilecektir ve kalan ömrünü F tipi cezaevinde geçirecektir.

        VATAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ