Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İmam Hatiplilerin kavgası: 1 yaralı

        AFYONKARAHİSAR İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ramazan K. ile İsmail İ. arasında tartışma çıktı. İsmail İ. yanına motosikletli arkadaşı Abdullah K.'yi de alarak Ramazan K.'nin yolunu kesti. Çıkan kavgada bacağından bıçaklanan Ramazan K. tedaviye alındı. İmam hatipliler kan vermek için hastaneye akın etti.

        Okullardaki şiddet olaylarının bir yenisi dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri arasında yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle okulda birbirleriyle tartışan 17 yaşındaki Ramazan K. ve 16 yaşındaki İsmail İ.'nin okul dışındaki hesaplaşması kanlı bitti. Tartışmanın ardından okuldan ayrılan İsmail İ., yanına motosikletli arkadaşı 18 yaşındaki Abdullah K.'yı alarak döndü.

        İki genç, okul yakınında Ramazan K.'yi beklemeye başladı. Ramazan K., okuldan arkadaşlarıyla birlikte çıkıp yürümeye koyuldu. Motosikletle yaklaşan Abdullah K. ile İsmail İ. ellerinde bulunan bıçağı Ramazan K.'nin bacağına sapladı. Ramazan K. arkadaşlarının gözü önünde yaralanıp yere düşerken, öfkeli iki genç hızla olay yerinden uzaklaştı.

        ATARDAMARI KESİLDİ

        Bıçak darbesi ile bacağındaki atardamarlardan birisi kesilen Ramazan K. kısa sürede çok fazla kan kaybetmeye başladı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Ramazan K.'ye 2 ünite kan takviyesi yapılırken, İHL öğrencileri yaralı arkadaşlarına kan vermek için hastaneye akın etti. Ramazan K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Abdullah K. ve İsmail İ. bir süre sonra yakalandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ