Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Aslan kükreyerek veda etti! 3-2 - Futbol Haberleri

        1.Dk: Hakemin düdüğü ile maç başladı. İlk dakika içinde G.saray adına gelişen atakta Sabri'nin uzaktan sert şutu yakın mesafeden auta çıktı.

        4.Dk Galatasaray bu dakikalarda Liverpool'e oranla oyuna hakim bir görüntü sergiliyor. Sarı- Kırmızılı ekip sağlı sollu ataklarla ilk dakikalarda rakip kalede gol arıyor. Mücadelede 0-0 eşitlik devam ediyor.

        10.Dk Sabri7nin uzun pasına Ümit Karan hareketlendi. Liverpool kalecisi tehlikeyi sezerek çıktı ve Ümit'ten önce topun sahibi oldu.

        22.Dk Soldan gelişen Liverpool atağında Fowler topu ağlara gönderdi .

        24.Dk Bu kez liverpool defansı hatayı yaptı ve beraberlik golü geldi. Liverpool çıkmak isterken necati topu kaptı ve ceza alanına sokulan Necati topu ağlara gönderdi.

        27:Dk Gooolllll.... Cimbom'da goller peş peşe gelmeye başladı. Kullanılan köşe vuruşundan dönen topa Okan Buruk gelişine mükemmel vurdu ve Galatasaray'ı öne geçirdi.

        33.Dk Galatasaray, iyi oyunun karşılığında bulduğu gollerle rakibi karşısında 2-1'lik üstünlüğünü sürdürüyor. Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu karşısında Sarı-Kırmızılı ekip etkili futbolunu devam ettiriyor.

        39.Dk Liverpool ilk yarının son dakikalarını girilirken üst üste tehlikeli ataklar geliştiriyor. Bu dakika İnamoto ceza sahası önünde rakibini indirdi. Hakem kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest atışı Liverpool'a verdi. Atışı Baleym kullandı. Top baraja takıldı.

        45.Dk Ve hakem maçın ilk yarısının son düdüğünü çaldı. GALATASARAY:2 LIVERPOOL:1

        46.Dk Maçın ikinci yarısı başladı. Galatasaray ikinci yarıya Emre'nin yerine Tolga ile başladı.

        49.Dk Liverpool ikinci yarıya baskılı başladı. Sarı-Kırmızılı ekip kendi yarı sahasında çıkarken zorluk çekiyor.

        51.Dk Galatasaray bu dakikada Liverpool kalesine Carrusca ile etkili indi. Arjantinli yıldız, savunmada Pennant'tan sıyrıldığı anda yerde kaldı. Sarı-Kırmızılı ekip penaltı bekledi. Hakem çizginin bir karış kadar dışında diye serbest atış verdi. Atışı Sabri kullandı. Savunmaya çarpan top taça kadar çıktı.

        53.Dk Sol kanattan gelişen atakta Ergün'ün ortasını Ümit karan mükemmel vurdu top direkten döndü.

        78.Dk İliç ve Mehmet Güven paslarla rakip sahaya geçti ceza alanı önünde bu ikilinin paslaşmasında topla son kez buluşan İliç G.Saray'ın 3. golünü filelere gönderdi.

        90. Dk oynanırken G.Saray defansının adam kaçırması sonrası Liverpool'un ilk golünü atan Fowler yine topla buluştu ve takımının 2. golünü kaydetti.

        VE HAKEM MAÇIN SON DÜDÜĞÜNÜ ÇALDI. GALTASARAY:3 LIVERPOOL:2

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ