Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kartal kendi yuvasında güldü..! 2-1 - Futbol Haberleri

        3. DkKayserispor kısa paslarla Beşiktaş ceza sahası önüne kadar etkili geldi. Ceza sahasına girmek için yapılan ver-kaçta son anda araya Koray girerek topu uzaklaştırdı.

        Mücadeleye iki ekipte temkinli başladı.

        5. DkMaçtaki ilk ciddi atak Beşiktaş'tan geldi. Nobre'nin pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan İbrahim Akın sert ve düzgün bir şut çıkarttı. Kayserispor kalecisi İvankov çift yumrukla güçlükle meşin yuvarlağı çıkartabildi.

        7.Dk Kayserispor bu dakika içinde üst üste Beşiktaş kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında Toledo arka direkte kafayı vurdu. Runje köşe giden topa yükselerek kontrol etti.

        Bu ataktan sonra Beşiktaş savunmasından çıkarken top kaybı yaptı. Sol kanada açılan topu Toledo kontrol edip altıpas içine yerden gönderdi. Bülent'in önünden son anda Koray meşin yuvarlağı ayak koyarak uzaklaştırdı.

        12. Dk Ricardinho, serbest atışta meşin yuvarlağı ceza sahası önündeki Nobre ile buluşturdu. Yıldız futbolcunun şutunda kaleci İvankov topu çeldi. Boşta kalan topu iyi takip eden İbrahim Akın kötü bir vuruş yapınca İvankov kalesinden çıkarak topu kontrol etti.

        35.Dk. Beşiktaş serbest vuruş kullanacak. Ricardinho hakemin düdüğünü beklmediği için sarı kart gördü. Burak'ın vuruşda top kaleci İvankov'da kaldı.

        Maçta 2. yarı başladı

        52. dakika. Beşiktaş ikinci yarıya baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla Kayserispor kalesine gol için yüklenen Siyah-Beyazlılar henüz istediğini alabilmiş değil.

        55. dakika. Beşiktaş ikinci yarıdaki baskılı ve etkili oyununun karşılığını bu dakikada aldı. Ricardinho'nun şık topuk pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Burak, yerden düzgün bir vuruşla İvankov'u mağlup etti. Bu golle Beşiktaş, Kayserispor karşısında 1-0 üstün duruma geçti.

        58. dakika. Kayserispor, bu dakikada Beşiktaş kalesinde Ragıp ile etkili oldu. Sağ kanattan ceza sahasına yerden gelen ortaya Ragıp kötü vurunca takımını beraberlik golünde etti.

        62. dakika. Kayseri'de uzun süredir sakat olan Gökhan Ünal, Kamber'in yerine oyuna dahil oldu.

        63.dakika. Kayseri'de Fatih Yerini, Muhammed Hanifi'ye bıraktı.

        65. dakika. Kayserispor'da hakeme itiraz eden İglesias sarı kart gördü.

        70. DK. Sağ kanattan Burak, Mendez'den sıyrıldığı anda sert bir müdahele ile yerde kaldı. Mendez hakemden sarı kartı gördü.

        73. DK. Burak sakatlandı. Ali Tandoğan yerine oyuna girdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ