Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Cimbom'da tecrübe konuştu! 3-1 - Futbol Haberleri

        Galatasaray: Mondragon Cihan Tolga Tomas Ergün Sabri İnamoto Ayhan Arda Hasan K.Ümit

        Bursaspor: Ömer Hasan Egemen Cumhur Volkan Pancu Sumulikoski Frasineanu De Souza Sinan K. Burak

        Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

        4. dakika. Ali Sami Yen'de gol erken geldi. Bursa bu dakikada De Souza ile deplasmanda öne geçti. Sağ kanatta savunmadan çıkan Galatasaray top kaybı yaptı. Sinan Kaloğlu süratle ceza sahasına sokulup pasını yerden çıkarttı. Topun gelişine De Souza vurdu. Meşin yuvarlak yerden Galatasaray ağlarına gitti.

        Bu golle şimdi Bursaspor, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

        9. dakika. Bursaspor yine Galatasaray karşısında gole yaklaşan taraf oldu. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortayı altıpas üzerinde Burak göğsüyle indirip arkadan gelen Sinan Kaloğlu'nun önüne bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleye yönelen meşin yuvarlak Tomas'tan döndü.

        13. dakika. Galatasaray, Ergun ile Bursaspor kalesine indi. Sol kanattan ceza sahasına giren tecrübeli isim Cumhur'dan sıyrıldığı anda kendisini yerde buldu. Hakem Kuddusi Müftüoğlu devam dedi.

        15. dakika. Bursaspor'da rakibine sert giren De Souza sarı kart gördü

        17. dakika. Galatasaray beraberlik golüne Sabri ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Hasan Kabze meşin yuvarlağı sağ kanattan bindiren Sabri'nin önüne bıraktı. Bekletmeden sert bir şut çıkartan Sabri'nin şutunda kaleci Ömer, topu yumruklayarak kornere çeldi.

        21. dakika. Bursaspor'un sağ kanattan gelişen atağında topu taşıyan Burak, Arda'nın formasını çekmesiyle yerde kaldı. Hakem sarı kartını genç isme gösterdi.

        25. dakika. Ali Sami Yen'de konuk ekip Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu ana kadar sahaya istediği futbolu yansıtabilmiş değil. Bursaspor ataklarında tehlikeli pozisyonlar bulmaya devam ediyor.

        30. dakika. Galatasaray, bu dakikada beraberlik golüne Arda ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Arda'nın pasıyla ceza sahasına giren Hasan Kabze topu kontrol edemedi. Bu futbolcunun topuklarına çarpan meşin yuvarlar bir şans topu olarak tekrar Arda'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden vuruşu kaleci Ömer'de kaldı.

        31. dakika. Galatasaray'da erken bir oyuncu değişiklik yapıldı. Ayhan Akman, yerini Saşa İliç'e bıraktı.

        35. dakika. Galatasaray, beraberlik golü için Bursaspor kalesine yükleniyor. Sol kanattan Arda'nın Ümit Karan'a doğru yaptığı ortada kaleci Ömer yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.

        40. dakika. Galatasaray atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cihan, ortasını yapamadı. Bursaspor savunması tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

        42. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Bursaspor atakları Galatasaray kalesinde tehlikeli oluyor. Özellikle Sinan Kaloğlu ve Burak gibi hızlı futbolcular etkili pozisyonlar üretiyor. Bunların birinde yerden yapılan ortaya Burak ayak koyamadı. Net gol pozisyonunda yan hakemde hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı.

        45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Maçın hakemi uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

        Uzatma bölümlerinde gol olmadı. Ali Sami Yen'de maçın ilk yarısı bu pozisyonla son erdi. Bursaspor, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

        55. Dakika. İkinci yarıya hızlı giren Galatasaray Ümit Karan'la beraberliği yakaladı.

        62. dakika. Galatasaray ceza sahası içinde topu Tolga'dan söken Sinan Kaloğlu, rakibinin müdahelesiyle yerde kaldı. Hakem devam dedi. Bu pozisyonda Bursalı futbolcular penaltı kararı bekledi.

        63.dakika. Bursaspor bu dakikada 2. gole Sinan Kaloğlu ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına girdiği anda topu önünde bulan Kaloğlu yerden sert bir vuruş yaptı. Kaleci Mondragon direğin dibinden topu son anda kornere çelmeyi başardı. Galatasaray adına şanslı bir an.

        66. dakika. Galatasaray'da Ergün yerini Okan Buruk'a bıraktı.

        69. Dakika. Hasan Yiğit sağ kanattan ortasınaı yaptı Burak bomboş pozisyonda kafayı vurdu top kalenin dibinden auta çıktı ve Bursaspor yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

        83.Dakika. İnamato'nun büyük hatasıyla topu kapan Ömer kaleci mondragon'la karşı karşıya kaldı vuruşunda top az farkla auta çıktı.

        84. Dakika. Brsaspor'un kaçırdığı golün ardından gelişen Galatasaray atağında Okan Buruk topu ağlarla builuşturdu ve Galatasaray'ı öne geçirdi.

        86.Dakika. Mondragon kalesinde devleşti ve Bursaspor'a beraberlik şansı tanımadı. Gelişen atakta ilk pozizyonda yerde kalan mondragon Okan'ın kafa vuruşunu inanılmaz çıkardı ve Bursa'ya beraberlik şansı tanımadı.

        90+3.Dakika. Bursaspor'un yüklendiği anda kaptırılan topa hareketlenen Sabri orta alandan topu sürerek ceza alanına girdi ve aşırma bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

        Ve hakem maçın son düdüğünü çaldı. GALATASARAY:3 BURSASPOR:1

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ