Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Böylesi ancak filmlerde olur!

        Bursa'da 39 yaşındaki ''Çılgın aşık'' Feridun İvdil ile 22 yaşındaki eşi, Gülçin bugünlerde, çocuk sahibi olmanın sevincini yaşıyorlar. Ancak bugünlere kolay gelmediler. Tanışma ve altı yıllık bir ayrılık geçirdiler. Ayrı oldukları sürede başına gelenler ancak film sahnelerinde olur.

        Altı yıllık ayrılık

        Bir tekstil fabrikasında tanıştılar. Birbirlerini sevdiler. Eşi o zaman 16 yaşındaydı. Ailesi vermeyince sevdiğini kaçırdı. Araya mahkeme girdi ve ayrılmak zorunda kaldılar. Bu ayrılık altı yıl sürdü. İvdil, geçen sürede iki kez ilaç içerek intihara kalkıştı. Zamanında hastaneye kaldırılarak, ölümden döndürüldü.

        Eşi yerine kayınvalidesini kaçırdılar

        Bu yılın ocak ayında, arkadaşlarının yardımıyla eşini tekrar kaçırma girişiminde bulundu. Ancak arkadaşları ona eşi yerinekayınvalidesini getirdi. Arkadaşları Gülçin'i bulup getirdiler ama babası ve kardeşleri kızı elinde aldılar.

        Köprüden atladı kamyon kasasına düştü

        Bu başarısız kaçırma girişiminin ardından, bunalıma girdi ve ve 1 Şubatta Gençosman Postanesi önünde bulunan üst geçitten intihar etmek için atladı. Çlıgın aşık yoldan geçmekte olan kamyonun kasasına düştü. Ambulansla beni Bursa Devlet Hastanesine sevk ettiler. Kırılan bacağı alçıya alındı.

        Ayağı alçılıyken kızı tekrar kaçırıyor

        Eşinin gel beni kaçır sözleri üzerine hastaneden ayağındaki alçı ile kaçtı. Karısını alarak valilige giden çift eşin 'Kendi isteğimle kaçtım' demesi üzerine evlenmelerine onay verildi.

        İvdil, yaşadıkları onca şeyden sonra evlendiklerini ve mutluluklarını bir bebekle taçlandırdıklarını ifade etti. Bunca sıkıntı ve acıdan sonra iki tarafın aileleri mutlu bir hayat sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ