Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Capitol'e Merit özel ödülü - Makro Ekonomi Haberleri

        Alışveriş Merkezleri sektöründe uluslararası otorite kabul edilen ICSC (International Council Of Shopping Centers) bu yılki Merit özel ödülünü Türkiye’den sadece Capitol Alışveriş Merkezi’ne verdi.

        Amerika, Fransa, Kanada, Tayland, Japonya gibi ülkelerden katılan alışveriş merkezlerinin yer aldığı yarışmada, Capitol, Merit Ödülünü tasarım ve gelişim alanında yaptığı yeniliklerle kazandı. Kendi kategorisinde Türkiye’yi tek başına temsil eden Capitol, kurulduğu ilk günden bu yana dünyadaki gelişmeleri, son yenilikleri takip ediyor.

        ISCS tarafından 2006 yılında ‘Yenilenen Alışveriş Merkezleri’ dalında ‘Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi’ seçilen Capitol, tasarım ve gelişim alanında aldığı Merit Özel Ödülü’yle başarısını bir kez daha kanıtladı. Yenilenen yapısı, mimari dekorasyonu ve markalarıyla, ziyaretçilerine bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Capitol, bir yaşam merkezi haline geldi.

        Capitol, 2007’ye bünyesine kattığı yeni markalarla hedeflerini daha da büyüterek giriyor. Vakkorama, Home Store, Vakko, Marks & Spencer, Biletix, Tchibo gibi kendi alanında lider olan mağazaları artık Capitol’de bulabileceksiniz.

        Capitol, giyimden ev eşyalarına, aksesuardan kozmetiğe, gıdadan teknolojiye ve modern sinema salonlarıyla yaşamınızın her alanını renklendiriyor.

        Bilgi İçin: Eda Köprü Yılmayan / İdea Halkla İlişkiler

        Telefon: 0212 217 69 00 (120)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ