Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kurban Bayramına özel mesajlar 2023: Resimli, uzun, kısa ve en farklı bayram mesajı indir ve sevdiklerine gönder (Kurban Bayramı mesajı ücretsiz)
        1

        Her sene Zilhicce ayının 10. gününde kutlanan Kurban Bayramı'nın ilk günü 28 Haziran tarihine denk geldi. Bu özel günde sevdiklerinin bayramını kutlamak isteyenler için en güzel, anlamlı ve farklı bayram mesajlarını haberimizde bir araya getirdik. İşte yakınlarınızı mutlu edecek İyi Bayramlar mesajı ile resimli bayram mesajları haberimizde...

        RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

        Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu mübarek Kurban Bayramı'nın size huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz anlamlı anılarla dolu olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!

        2

        Kurban Bayramı'nın coşkusu yüreklerinizi sararken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun!

        Sevinç dolu bir bayramın kapılarını araladığı şu günlerde, ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        3

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm kalpleri birleştirdiği, sevgi ve paylaşımın ön plana çıktığı bir zaman diliminde, sevdiklerinizle birlikte nice güzel anılar biriktirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        4

        Umut dolu bir bayramın eşiğinde, sağlık, huzur ve neşe dolu günler geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve hoşgörü getirmesi temennisiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        5

        Duaların kabul olduğu, sevgi ve saygının yoğunlaştığı bu mübarek bayramda, ailenizle birlikte nice mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın umutları yeşerten, gönülleri birleştiren ve sevgiyle dolup taşan günler getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve neşeli bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        6

        Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini dilerim. Sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkararak, bayramınızı en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        7

        Kurban Bayramı'nın sevgi ve iyilikle dolu bir zaman olduğunu hatırlayarak, tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve bereketli günler geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve iyilik getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle bir araya gelerek sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

        8

        Sevdiklerinizle bir araya gelmenin ve paylaşmanın anlamını en güzel şekilde hissettiğiniz Kurban Bayramı'nı kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

        9

        Bu özel günlerde sevdiklerinizle birlikte güler yüzlerin hiç eksik olmadığı, sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Dualarınızın kabul olduğu, sevgiyle dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun!

        10

        Kurban Bayramı'nın bereketi ve hoşgörüsüyle dolu günlerinde, tüm dualarınızın kabul olmasını ve yüreğinizdeki sevgiyle dolup taşmanızı dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm dünyada sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bir atmosfer yaratması dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, neşeyle dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun!

        11

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        12

        Kurban Bayramı'nın tüm sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz anlamlı ve mutlu anılara vesile olmasını dilerim. Sağlık, huzur ve mutlulukla dolu nice bayramlara erişmenizi temenni ederim.

        Sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz nice güzel Kurban Bayramlarına, sağlık, neşe ve sevgiyle dolu bir bayram dileğiyle. Kurban Bayramınız kutlu olsun!

        13

        Kurban Bayramı'nın gönüllerde birlik ve beraberlik ateşi yakması, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel anılarla dolu bir bayram yaşamanız dileğiyle, bayramınız kutlu olsun!

        14

        Kurban Bayramı'nın coşkusunu sevdiklerinizle birlikte paylaşmanız, kalplerin birbirine yakınlaştığı, dostluk ve sevgi bağlarının güçlendiği anlamlı bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        Kurban Bayramı'nın huzur ve mutluluk getiren kıymetli günlerinde, sevdiklerinizle bir araya gelerek anlamlı anılar biriktirmenizi ve hayırlı dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!

        15

        Kurban Bayramı'nın getirdiği sevgi ve iyilik duygularıyla dolu, umut ve neşenin hiç eksik olmadığı güzel günler dilerim. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

        Kurban Bayramı'nın sevgi ve kardeşlik duygularını artırdığı, paylaşmanın önemini hatırlattığı bu günlerde, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız kutlu olsun!

        16

        Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini diler, ailenizle birlikte sağlık, huzur ve sevgi dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!

        Kurban Bayramı'nın tüm yürekleri sevgiyle doldurduğu, umut ve bereketin her evi sardığı bir bayram diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun!

        17

        Kurban Bayramı'nın tüm dileklerinizi gerçekleştirmesi, yüzünüzde tebessümün hiç eksik olmadığı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel anılarla dolu bir bayram olmasını dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ