Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kurt Efe Tatlıtuğ için hastaneye ünlü yağdı
        1

        Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (45) çiftinden müjdeli haber geldi. Tatlıtuğ ve Dizer, 15 Nisan Cuma sabahı oğulları Kurt Efe'yi kucağına aldı. Çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

        2

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk misafirlerini doğum yaptığı Maslak'taki özel bir hastanede kabul etti.

        Alperen Duymaz, Rıza Kocaoğlu ve yeni sevgilisi Selin Işık, Tatlıtuğ ailesini tebrik etti. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti de yakın dostlarına "Hayırlı olsun." demek için hastaneye gelenler arasındaydı.

        3

        "KURT EFE ÇOK TATLI"

        Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın ise hastaneye yalnız geldi. Ulusoy'un sette olduğunu ifade eden Sarışın, bebeği soran gazetecilere, "Çok güzel, çok tatlı... Bir hayli keyifli bir anneyle bebek gördüm." dedi.

        4

        "MUTLULUĞUMUZ TARİFSİZ"

        Kurt Efe'nin, babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediği öğrenilmişti. Babalık heyecanı yaşayan Tatlıtuğ, "Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız..." ifadelerini kullanmıştı.

        Geçtiğimiz haftalarda oğullarına 'Kurt Efe' adını koyacaklarını duyuran Dizer'in belirginleşen karnını öperken poz veren Tatlıtuğ, o anları nazar boncuğu emojisiyle Instagram'dan yayınlamıştı.

        5

        "BİZİM İÇİN ANISI VAR"

        Başak Dizer, "Oğlunuza neden Kurt Efe ismini koyma kararı aldınız?" sorusuna, "Biz 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç'la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk." cevabını vermişti.

        6

        "ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

        Öte yandan daha önce bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "KIVANÇ’A ÇOK GÜLÜYORUM"

        Aşklarını her zaman gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Başak Dizer, verdiği röportajda şunları söylemişti:

        Kıvanç'a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar. Kafasında hemen yazar ve oynar. Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabi, evlilikle bu çember genişledi.

        8

        "EVLİLİĞİN YAPI TAŞI ANLAYIŞ"

        Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız, dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış.

        9

        "SEVGİ VE SAYGI BİTERSE BÜYÜ BOZULUR"

        Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ