Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA, (DHA)KÜTAHYA´da kullandığı cip ile bir araca çarpan ve tesadüfen olay yerinden geçen polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücü T.D., takip sonucu ağaca çarparak durdu. T.D.'nin 3.35 promil alkollü olduğu tespit edildi. 

        Kaza Kütahya-Tavşanlı karayolunda meydana geldi. Kütahya'dan Tavşanlı istikametine giden T.D. yönetimindeki 20 AFR 713 plakalı cip, aynı yönde seyreden başka bir araca çarparak kaza yaptı. O esnada olay yerinden geçen polis ekiplerinin 'dur' ikazlarına uymayan sürücü olay yerinden kaçtı. Yaklaşık 5 kilometre süren takibin ardından T.D., Gaybiefendi Mahallesi Haber Sokakta ağaca çarparak durdu. Kazadan yara almadan kurtulan T.D., polis ekiplerince yakalandı. Yapılan alkol muayenesinde 3.35 promil alkollü olduğu tespit edilen T.D. gözaltına alınarak, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği´ne götürüldü. Soruşturma sürüyor. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya KÜTAHYA,(DHA)

        2022-11-26 22:23:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler