Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Sofular İlkokulu ve Ortaokulu tarafından organize edilen yaz kursları başladı.

        Yüzme, bağlama ve filografi alanlarında açılan kurslara öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.

        Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Pazarlar Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Sofular İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğünce düzenlenen kurslarda öğrenciler hem ders yılının verdiği stresten kurtuluyor, hem de yüzme, bağlama ve filografi alanında hünerlerini ortaya koyuyorlar.

        Sofular Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Hasan Alperen Doymaz, "köy okulunda yüzme kursu açılacağını hayal bile etmiyordum. Okulumuzun böyle bir kurs açtığını duyduğumda çok sevindim ve hemen kaydoldum. Yüzme öğrenmek en büyük hayalimdi. Sofular ilkokulu ve ortaokulu öğrencisiyseniz bir şeyleri hayal etmeniz yeterli kursu organize eden herkese çok teşekkür ederim dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler