Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Diyanet Vakfı’na 2 hisse kurban bağışında bulundu.

        Vekaletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’dan bilgi alan Gazel, Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet yoluyla yurt içi ve dışı olmak üzere 2 hisse kurban bağışı yaptı.

        Müftü Hazırlar, Milletvekili Gazel kurban kampanyası desteği sebebiyle teşekkür etti.Gazel, "Bilindiği gibi, Türkiye Diyanet Vakfımız, Anadolu insanımızın, milletimizin iyilik lideri olarak 7 kıtada iyilik hakim oluncaya kadar şiarıyla yola çıktı ve Anadolu insanın vekaletini emanet bildi ve onu ulaştırmaya gayret ediyor. Her yıl olduğu gibi Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet Vakfı ile beraber milletin güven duyduğu, itimat ettiği bir kurum olarak bu emaneti mazluma, mağdura bu konuda muhtaçlara ulaştırmak için gayret ediyor. Ben bu anlamlı kampanyamıza destek veren vekilimize yürekten teşekkür ediyorum. Kendilerinin bu yardımları öyle ümit ediyorum ki örneklik teşkil edecek. Yurt içi ve yurt dışı vekalet takdim ediyor. Cenabı Hak kabul buyursun ve kendilerinden razı olsun" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler