Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Altıntaş ilçesi üzerinden göç için geçen leylekler, dünyaya getirip yetiştirip büyüttükleri yavru fertleriyle birlikte Altıntaş semalarında güzel görüntüler sergiledi.

        Göç zamanı biraraya gelen ve toplu olarak uçan leylek sürüleri, Ağustos ayının sonlarında daha sıcak ülkelere göç ediyor. Ancak bu yıl yaşanan aşırı yağmurlar leylekleri erken göç etmeye zorladı.

        Konya ilinde ilkbahar ve yaz dönemini geçiren leyleklerin toplu göçü bu yıl erken başladı. Türkiye'nin en büyük leylek kolonilerinden birisine ev sahipliği yapan Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda Ağustos ayının son günler gelinmesiyle birlikte leylekler, hem yuvalarını, hem de ilçeyi terk ediyordu. Ancak bu yıl aşırı yağışlar leyleklerin erken göç etmesine neden oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler