Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu 20182019 eğitim öğretim dönemine de yeni bölümleriyle hazır olduğu bildirildi.

        Şaphane Meslek Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, yaptığı açıklamada, '' Kuruluşundan günümüze 3 bin 500 civarında mezun veren ve bugün itibariyle 500 öğrencinin eğitim gördüğü Şaphane Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl Hukuk Büro Yönetimi Sekreterliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Bankacılık ve Sigortacılık, Yerel Yönetimler ve yeni bölümü olan Sosyal Hizmetler Programlarıyla öğrencilerini karşılayacağını ifade etti. Öğrenci sayısının her yıl üzerine koyarak yükselmesi ve Şaphane halkının öğrencilere olan hoşgörü ve yardım severliliği sayesinde bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artacağını bekliyoruz'' dedi.

        Şaphane Meslek Yüksekokulunu tercih edecek öğrencilerin sık sorduğu barınma ve ulaşım sorularına yanıt veren MYO Müdürü Ebeoğlugil, ''20162017 eğitim öğretim döneminde hizmete giren 328 kapasiteli ’KYK’ kız yurdu ve 20172018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek 50 kapasiteli ’KYK’ erkek yurdu sayesinde 5 yıldızlı otel konforunda barınma hizmetine Şaphane’de kavuşulduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler