Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav Ticaret ve Sanayi Odası rehberliğindeki, Simavlı çalışan kadınlar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) konuk oldu.

        Çeşitli işletmelerde çalışan kadınlar, KUTSO yöneticileri ile bir araya gelerek, iş dünyasına ilişkin tecrübe ve tavsiye paylaşımlarını dinledi.

        Programda konuşan Simav TSO Başkanı Şeref Kazcıoğlu, çalışan kadın heyetiyle yapılan faaliyetler ve bu faaliyetlerin amacı hakkında bilgi paylaşarak, kadınların kendi ayakları üstünde durmalarının öneminden söz etti. Kadınların iş hayatındaki yeri ve önemine değinen Kazcıoğlu, toplumda sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirici unsur olduklarını ve desteklenmeleri gerektiğini vurgulayarak programa katılan, iş hayatında başarı göstermiş olan kadınları tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler