Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Valisi Ömer Toraman, Olgunlaşma Enstitüsü ve il merkezinde hizmet veren bazı kütüphaneleri ziyaret etti, Maden ve Arkeoloji Müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

        İlk ziyaretini Kütahya Olgunlaşma Enstitüsüne gerçekleştiren Vali Toraman’ı Enstitü Müdürü Hatice Gören karşıladı. Toraman, burada çalışmalar hakkında bilgiler aldı, eserleri inceledi.

        Vali Toraman, daha sonra Kütahyalı çocuk edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu adına Kütahya Belediyesinin katkılarıyla kurulan Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi ile Kütahya Belediyesi Mustafa Hakkı Yeşil Kütüphanesi’ni ziyaret etti, kütüphanedeki özel arşivler ve yazma eserler hakkında Kütüphane Sorumlusu Emine Gedik ile Araştırmacı, Yazar Mustafa Kalyon ve Araştırmacı, Yazar Ali Günhan’dan bilgiler aldı.

        Toraman, son olarak Kütahya Otogarı karşısında hizmete başlayacak olan Maden ve Arkeoloji Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler