Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının Bayanlar Kurulu, düzenlediği yemekli eğlence programından elde ettiği gelirle şehit aileleri ve köy okullarındaki muhtaç öğrencilere yardım sağladı.

        Gülümser Hatun Termal Tesislerinde düzenlenen müzikli eğlence yemeğinde, protokol eşleri ve 170 Kütahyalı bayan nezih bir ortam içinde gönüllerince eğlendi.

        Vakıf yetkilileri, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada; Vakfın Yönetim Kurulu ve Bayanlar Kurulunun 12 ay aktif çalışan bir yardım kuruluşu olduğunu vurguladılar.

        Vakfın Ege Bölgesinde örnek çalışmalar yaptığını belirten yetkililer,” Vakfımız dışarıdan yardım toplamadan kendi öz kaynaklarımız ve düzenlediğimiz etkinliklerden elde ettiği gelirlerle 100 Üniversite öğrencisine burs, tüm şehit ailelerine, merkez ve köy okullarındaki muhtaç öğrencilere giyecek ve ders malzemeleri sağlanması, Muharip Gazilerimizin aileleri, Sakatlar ve Körler Derneği, mülteciler, muhtaçlara erzak ve yemek yardımı, Kitap Kampanyaları, deprem ve benzeri felaketlere uğrayan bölgelere, Cumhurbaşkanlığınca açılan kampanyalara parasal katkıda bulunmak, muhtaç annelere ve çocuklara gıda, ilaç giyecek yardımları gibi geniş kapsamlı destek ve katkılarda bulunmaktadır” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler