Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diksiyon kursları sosyal medya ortamına taşındı. Kütahya’da yıllardır diksiyon eğitmenliği yapan yerel bir televizyonun Ana Haber spikeri ve Haber Müdürü Eray Özden Akça, halk eğitimi merkezi vasıtasıyla ve birebir verdiği kurslarını Youtube kanalına taşıdı. Youtube sosyal medya platformuna girip Eray Özden Akça diye aratan herkes, kanala abone olup ücretsiz diksiyon kursundan yararlanabiliyor.

        Eray Özden Akça, youtube kanalında doğru nefes alıp verme, doğru bilinen yanlışlar, Türkçe’nin konuşma kuralı, dudak tembelliğiyle ilgili egzersizler ve diğer konular bulunuyor. Eray Özden Akça, kanalın daha geniş kitlelere ulaşmasının önemine dikkat çekerek; en azından izleyenlerin diksiyon konusunda fikir sahibi olduğunu, Türkçenin kullanımı ile ilgili farkındalık oluşturduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler