Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kadın Basketbol Takımı, TÜSF Basketbol 1. Lig'deki ikinci maçında Selçuk Üniversitesi'ni 6548 yenerek ilk galibiyetini aldı.

        Dumlupınar Üniversitesinin Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen Kadın Basketbol Takımı, uzun süre üstün götürdüğü karşılaşmanın son bölümlerinde farkı açarak ve karşılaşmayı 17 sayı farkla 6548'lik sonuçla kazandı ve grubundaki ilk galibiyetini aldı.

        Günün ikinci maçında ise Ege Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni 9566 yendi ve 2'de 2 yaptı.

        Bu sonuçlarla Ege Üniversitesi ikinci maçların ardından 4 puanla liderliğini sürdürdü. 3 puanlı takımlardan Manisa Celal Bayar Üniversitesi averajla ikinci sırada yer aldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ise üçüncü sırada kendine yer buldu. 2 puanlı Selçuk Üniversitesi ise grupta dördüncü sırada kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler