Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Şaphane ilçesinde ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Genç Ciftçi Projesi kapsamında hak sahiplerine hayvanları teslim edilldi. Dağıtım törenine Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan'da katıldı.

        Şaphane İlçe Tarim ve Orman Müdürlüğünce yapılan Genç Ciftçi Projesi ile verilen 32 adet damızlık koyunla 2 adet damızlık koçun hak sahipleri olan ilçemiz Kızılkoltuk köyünden Fatma Yüksel, Değirmendere köyünden H.İbrahim Kayrak ve İlçemiz Hatipler Mezrasından Ali Sarıboğa kardeşlerimize verilmiştir. Bu vesile ile devletimizin verdiği destekle üretime ekonomiye katkı sağlayan proje sahibi genç çiftcilerimize işlerin de başarılar diler kazançlarının bol ve bereketli olmasını temenni ederim'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler