Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet ilçesi Ashaboğlu Ortaokulu'nda eğitim gören 4 özel eğitimli öğrenciye karneleri Kaymakam Hasan Çiçek tarafından özel olarak verildi.

        Ortaokuldan mezun olan ve Lise eğitimine başlayacak olan öğrencilere karnelerini Emet Kaymakamı Hasan Çiçek düzenlenen törenle verdi.

        Özel öğrencilerin tüm sorunlarında yanında olduklarını belirten Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, ''Azim ve gayret ederek Ortaokulu bitirdiniz. Aileleriniz ve sizler büyük fedakarlıklar yaparak bu başarıyı elde ettiniz. Eminim ki Lise eğitiminde de başarılı olacaksınız. Kaymakamlık olarak sizlere 24 saat her türlü sorununuzda kapımız açıktır. Başarılarınızın devamını dilerim'' ifadelerini kullandı.

        Özel öğrenciler ve aileleri törende, Kaymakam Hasan Çiçek'e her zaman kendileriyle ilgilendiği için çiçek hediye ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler