Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde doğa harikası olan Nilüfer deresi etrafına, mesire alanları yapılması için peyzaj çalışmaları yapılacağı bildirildi.

        Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, '' AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Ceyda Çetin Erenler, İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Altıntaş MYO ve Nilüfer deresinde incelemeler gerçekleştirdik. Nilüfer deresinin turizme ve ilçemize kazandırılması konusunda çevre düzenlemesi ve projeler üstünde istişareler yapılarak en kısa zamanda gerçekleştirilmesi hususunda görüş birliğine vardık. Meslek Yüksek Okulu için açılan yeni bölümler hakkında konuştuk. Yeni gelecek olan öğrencilerimiz için ilçemizde en iyi imkanları sağlama gayreti içerisindeyiz. Her şey Altıntaş için'' ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler