Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı ile bir araya geldi.

        Ankara'da yapılan görüşmelerde Rektör Uysal’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Atilla Batur eşlik etti.

        Beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile buluşan Rektör Kazım Uysal, Ağbal'a Kütahya desenleriyle bezeli kaftan biçimli çini hediye etti.

        Ağbal, ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Uysal, Gavas ve Batur'a teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

        Rektör Uysal, ikinci ziyaretini Karayolları (TCK) Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı'ya yaptı. Genel Müdürlükte yapılan görüşmede Uysal, Yazıcı'ya Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin logosu bulunan çini tabak hediye etti.

        Yazıcı, ziyaretlerinden dolayı Rektöre, Rektör Yardımcısına ve Genel Sekreter Vekiline teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler