Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı köylerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, ''Devletimiz tüm köylerimize aralıksız yatırımlarını sürdürüyor'' dedi.

        Altıntaş İl Genel Meclisi üyeleri Oğuz Süngü, Zeki Öztürk ve İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Taşan ile birlikte, Akçaköy, Altıntaş, Aydınlar, Çakırsaz, Genişler, Karaağaç ve Yapılcan köylerinde devam etmekte olan parke taşı döşeme hizmetlerini yerinde inceleyen Kaymakam Arcaklıoğlu, Gökçeler Köyü'nde çatı yapım işlemi devam eden düğün salonu ve ve bahçesine parke taşı döşenmesi planlanan okulu ziyaret edip devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Daha sonra ilçeye bağlı Alıncık Köyü'nde, ihtiyaç sahibi bir vatandaş için yapımı devam etmekte olan konteyner evin çalışmalarını yerinde inceleyen protokol, AlıncıkIşıklar grup köy yolunda, sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan kısmın son durumunu yerinde inceledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler