Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yavuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören 'Özel öğrencilere' yönelik masa tenisi kursu düzenledi.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Uçar, Antrenör Ahmet Takmak ve Spor Uzmanı Mehmet Ali Atıcı tarafından haftada üç gün verilen masa tenisi kursuyla toplumda farkındalık oluşturmayı ve engelli bireylerinde topluma adapte olmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

        Yılmaz,” Fiziksel aktiviteyi artırarak, liderlik fırsatları sağlayarak ve toplumsal katılımı teşvik ederek, engelli insanların yaşamlarını iyileştirmek için bir araç olarak masa tenisini kullanıyoruz. Ayrıca özel öğrencilerin sporla ilgilenmeleri, kendilerine ve ailelerine moral olacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler