Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, enerji nakil hatlarının yer altına alınması ve yenilenmesi ile ilgili genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Toplantıya, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, OEDAŞ İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, mahalle ve Köy muhtarları katıldı.

        Projenin maliyetinin 5 milyon TL olduğunu belirten Başkan Demirci, "Mahalle ve köy muhtarlarımız ile mahalle ve köylerimizde elektrik hatları ile alakalı verimli bir durum değerlendirmesi ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Muhtarlarımız tek tek söz alarak kendi sorumluluk alanlarına ilişkin sorun ve taleplerini iletme imkânı buldu. OEDAŞ İl Müdürümüz Kamil Uğur Mumcu ve ekibine ve değerli muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler