Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Domaniç ilçesinde hırsızlar, motosiklet mağazası sahibinin doğum gününde ATV’sini çaldı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi

        Olay, Domaniç’in Bursa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muharrem Tunç, doğum gününde iş yerinin talan edildiğini ve ATV aracının yerinde olmadığını fark edince polise başvurdu. Ekiplerin güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Mağaza sahibi Muharrem Tunç, “6 Haziran Cumartesi akşamı saat 19.30’da dükkânımı kapattım. Ertesi gün doğum günümdü ve bahçemde işlerim vardı. Zaten Pazar olduğu için dükkânımı açmayacaktım. Saat 11.30’da bir kardeşimizden telefon geldi ‘Abi neredesin dükkânda mısın?’ dedi. Ben de ‘hayır evdeyim’ dedim. ‘Nasıl Evdesin? Dükkanın kapıları komple açık’ dedi. ‘Nasıl olur kardeşim’ dedim bindim motora geldim. Dükkana girilmiş. Ortalık karmakarışık. İki odamı da karıştırmışlar. Küçük ATV’yi çalıştırmaya çalışmışlar fakat onu çalıştıramamışlar. Büyük olanı da iterek çalmışlar. Bir araba fark ettik görüntülerde, toplamda 3 veya 4 kişiler. Arabayı da iterek Bursa yönüne doğru ilerlediler. Muhtelif giysileri almışlar. Bana ait kaskları almışlar. Ama onları ne olduysa kapının önüne bırakmışlar. Polisi çağırdık geldiler işlemlerini yaptılar. Benimde 7 Haziran 1949 doğum tarihimdi. Doğum günüm de zehir oldu. Böyle bir şey yaşadım. Bir an önce bulunsun istiyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler