Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DAPÜ) Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) TÖMER’in düzenlediği eğitimler kapsamında “Diksiyon ve Beden Dili” başlıklı eğitim verdi.

        İstanbul Aydın Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından video konferans yoluyla düzenlenen eğitimde konuşmacı olarak yer alan Fulya Topçuoğlu Ünal, özellikle eğitim alanında beden dili ve etkili konuşma becerilerini çeşitli ülkelerden katılımcılara aktardı.

        Eğitimde beden dilinin bilinmeyen yönleri, hangi davranışın hangi anlamlara geldiği, bilmeden yapılan hatalar üzerine bir sunum gerçekleştiren Ünal, beden dili sonrası diksiyonla ilgili aktardığı püf noktalara katılımcılar da eşzamanlı olarak uygulama olanağı buldu.

        Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Ünal, yeni bir etkinlikte yer alması için davet de aldığı İAÜ TÖMER yetkililerine ve katılımcılara etkinlikten büyük keyif aldığını ifade ederek, teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler