Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzhan KILIÇ/TAVŞANLI(Kütahya),(DHA)KÜTAHYA´nın Tavşanlı ilçesinde, baskın yapılan evde 2 kilogram esrar ve 3 bin 90 adet ecstasy hap ele geçirildi. Polis, uyuşturucu haplarla `Evde kal´ yazarak, mesaj verdi. 

        Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Subaşı Mahallesi´nde bulunan S.K.´ya ait evde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Eve baskın yapan polis ekipleri, narkotik köpeği Thor ile gerçekleştirilen aramada, çatı katına gizlenmiş 2 kilogram esrar ve 3 bin 90 adet uyuşturucu hap ile satışa hazırlanmış 207 adet uyuşturucu fişeği ve hassas terazi ele geçirildi. Baskın sırasında evde bulunamayan S.K.´nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Polis, ele geçirilen uyuşturucu haplarla, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla `Evde kal´ yazarak, çağrıda bulundu. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 350 bin lira olduğu öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya / Tavşanlı Oğuzhan KILIÇ-Tuna İŞLEYEN

        2020-06-24 11:11:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler