Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde tarım arazilerine giden altarnatif yolların, üreticilerin hasat dönemini rahat bir şekilde geçirebilmesi için yapıldığı bildiridldi.

        Aslanapa MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Ertürk, yaptığı açıklamda, ''Yaklaşan hasat döneminde üreticilerimizden gelen talep üzerine Aslanapa ovasında alternatif olarak kullanılan tarım yollarının kumlama çalışmalarını tamamlıyoruz. Amacımız ilimizin önemli hububat ambarlarından biri olan Aslanapa oavamızdaki üreticilerimizin rahat bir hasat dönemi geçirmesini sağlamak. Bu kapsamda GölbaşıÇalkoy ara tarım yolu kumlama çalışmalarımız başlamıştır. Sonrasında GölbaşıGökçeler ara tarım yolu ve köylerimiz içi kumlamasına devam edilecek. Buna Vesile olan Sayın Kaymakamımız Seref Gülyer'e ve Aslanapa Köylere Hizmet Götürme Birliği Aslanapa Özel İdaresi Ekiplerine emekleri için sonsuz teşekkürler'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler