Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde önceki gün etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışıyla birlikte rüzgarın da etkili olması sonucu termal seralar zarar gördü.

        Termal kent Simav’ın Eynal ile Çitgöl kaplıcalarında yaklaşık 20 dekarlık alandaki seralar, yağmur ve doludan olumsuz etkilendi. Üreticilerin 50 bin TL civarında zararı olduğu bildirildi.

        Önceki gün 30 dakika etkili olan yağmur ve dolunun ardından, özellikle Gölcük mesire alanındaki piknikçiler zor anlar yaşarken, şiddetli rüzgar sebebiyle Eynal ve Çitgöl bölgesindeki bazı seraların naylon örtüleri yırtıldı.Toplanma aşamasına gelen domatesler yerlere döküldü. Eynal kaplıcalarındaki trafoya yıldırım düşmesi sonucu ise bölgeye bir saat süreyle elektrik verilemedi.

        Yağmur, dolu ve şiddetli rüzgardan olumsuz etkilenen termal seralarda, tamirat ve bakım çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler